Centrale ligging midden in Nederland; dit is Jachthaven Eiland van Maurik

Ligging midden in Nederland!

Gelegen in de prachtige Betuwe en midden in Rivierenland vindt u Jachthaven Eiland van Maurik! Door de centrale ligging in Nederland aan de Nederrijn zijn diverse mooie vaarroutes binnen een handomdraai bereikbaar. Stroomopwaarts vindt u binnen afzienbare tijd de plaatsen Rhenen, Wageningen en Arnhem, waarna u bijvoorbeeld de fraaie Gelderse IJssel af kunt zakken naar plaatsen als Doesburg of Zutphen. Stroomafwaarts ligt het mooie vestingstadje Wijk bij Duurstede. U kunt de Lek volgen richting Schoonhoven of via het Amsterdam Rijnkanaal en de Vecht naar Utrecht varen. Ruime ligplaatsen, goede voorzieningen én een uitstekende locatie; alles is aanwezig voor een toptijd! 

Snelvaren is toegestaan in dit gebied, dus ook met uw speedboot bent u aan het goede adres in onze jachthaven. Vergunningen hiervoor kunt u regelen bij de receptie van het vakantiepark. 

Prachtige vaarroutes

Natuurlijk kennen wij de mooiste vaarroutes hier in de omgeving. Via onderstaande knop kunt u een overzicht inzien van de omgeving inclusief de diverse vaarroutes. Laat de voorpret maar alvast beginnen en kies gemakkelijk de leukste vaarroute uit! 

Vaarroute
 

Scherpe tarieven

Wij hanteren scherpe tarieven met ongelooflijk veel faciliteiten en dat maakt onze jachthaven zo uniek in Nederland! Klik op onderstaande button om onze tarieven te bekijken. Als u kiest voor een seizoen- of jaarligplaats bij ons in de haven dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze talrijke faciliteiten, waaronder het (overdekte) zwembad, de indoor speelhal en diverse buitenspeeltuinen.

Tarieven 2020