Onze tarieven voor 2024

Ligplaatstarieven 2024

Met een gemotiveerd team op Jachthaven Eiland van Maurik, doen wij er alles aan om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken. Wij werken met diverse havenmedewerkers om de kwaliteit te waarborgen. 

Jachthaven Eiland van Maurik heeft de beschikking over verschillende maten ligplaatsen met een diversiteit aan steigers. Afhankelijk van de lengte van uw boot krijgt u (al dan niet in overleg) een box toegewezen. Wij kennen seizoen- en jaarplaatsen*, bij een jaarplaats betekent dit ook dat uw boot in de winterperiode in het water mag liggen. U hoeft hiervoor niets extra's te betalen.

 * Onze seizoenplaatsen lopen van 1 april tot 1 november
 * Onze jaarplaatsen lopen van 1 april tot 1 april

Per steiger hanteren we een minimum tarief, welke gebaseerd is op de lengte van de box. Het tarief welke uiteindelijk aan u wordt doorberekend is op basis van de minumum lengte van de box en de lengte van uw boot. Hierbij ronden we altijd naar boven af op hele meters. Op de ligplaatstarieven zijn de algemen- en de Hiswavoorwaarden van toepassing. Bekijk de ligplaatstarieven voor 2024 via onderstaande knop.

Tarieven 2024

Vrij toegang tot de faciliteiten van het vakantiepark!

Behalve dat u gebruik kunt maken van de voorzieningen op Jachthaven Eiland van Maurik, kunt u ook gebruik maken van diverse faciliteiten op het nabijgelegen Vakantiepark Eiland van Maurik! Trek bijvoorbeeld baantjes in het (overdekte) zwembad (tegen betaling), ga aan de slag met één van de vele watersporten, eindeloos veel speelplezier in de buitenspeeltuinen of relax bij één van onze horecagelegenheden

Vaste ligplaatshouders mogen kosteloos gebruik maken van het zwembad. 


 

Maak uw ligplaats direct in orde

Een ligplaats boeken is in een fluitje van een cent geregeld! Vul het online formulier in, waarbij u direct uw wensen kunt aangeven. De aanvraag wordt direct doorgestuurd naar onze receptie, zodat wij de reservering in het systeem kunnen verwerken of natuurlijk contact met u op kunnen nemen. Ook eventuele aanvullende informatie en vragen kunt u via het formulier gemakkelijk stellen. 

Aanvraagformulier ligplaats

Heeft u vragen? 

Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of vul het contactformulier in. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.