Ontdek de Beachclub, Snackplaza Avontura of ons Pannenkoekenhuis!

Vakantie is genieten! In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.‚Äč Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.

Lekker eten en drinken!

Vakantie, lekker relaxen. Lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Voor iedereen is er wat wils. Zo hebben wij Snackplaza Avontura, de Beachclub en het vernieuwde Pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel'. 
 

Snackplaza Avontura

Vanuit ons zwembad 'hopt' u snel even 'Snackplaza Avontura in. In onze Snackplaza kunt u kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of een lekkere pizza. Voor de kleintjes bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 


Beachclub

Een super gezellige Beachclub waar u lekker buiten aan het water kunt loungen! Geniet en relax vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in de hand... Dat is pas écht vakantie! Op het sfeervolle terras serveren we u de lekkerste fingerfoods, overheerlijke koffie en vers Italiaans ijs. 

Pannenkoekenhuis de Waterspiegel

Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunchgerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveert het Pannenkoekenhuis ook verschillende seizoensgerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.pannenkoekenhuizen.com/de-waterspiegel/

In verband met de huidige corona maatregelen, dient u een QR code te laten zien als u binnen in het restaurant wilt eten of als u buiten op het terras plaatsneemt. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet mee te nemen. Als u eten afhaalt hoeft u geen QR code te laten zien. 

Klik hier voor alle actuele openingstijden!