Onze diverse horeca

Lekker eten en drinken!

Op ons park zijn er verschillende gevarieerde horecagelegenheden. Voor iedereen is er wat wils. Zo hebben wij Snackplaza Avontura, de Beachclub en het pannenkoekenhuis.  
 

Snackplaza Avontura

Vanuit ons zwembad 'hopt' u snel even 'Snackplaza Avontura in. In onze Snackplaza kunt u kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of een lekkere pizza. Voor de kleintjes bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 


Beachclub

Een super gezellige Beachclub waar u lekker buiten aan het water kunt loungen! Geniet en relax vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in de hand... Dat is pas écht vakantie! Op het sfeervolle terras serveren we u de lekkerste fingerfoods, overheerlijke koffie en vers Italiaans ijs. Heeft u hier ook al zo'n zin in net als wij?

Pannenkoekenhuis de Waterspiegel

Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunchgerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveert het Pannenkoekenhuis verschillende seizoensgerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.pannenkoekenhuizen.com/de-waterspiegel/

Openingstijden
Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.