(Overdekt) Zwembad

Voor iedereen fun!

Als havengast bent u van harte welkom om heerlijk te zwemmen in ons (overdekte) zwembad. Van jong tot oud: iedereen kan zich uren vermaken in ons zwembad! Door de overzichtelijkheid van ons zwembad kunt u zelf ook echt genieten in het zwembad en te allen tijde een oogje in het zeil houden. Wel zo relaxed! 
 

Dubbele waterglijbaan

Naast een bad van 10 bij 15 meter is er ook een dubbele waterglijbaan gerealiseerd. Twee supergave glijbanen waar heerlijk vanaf kan worden gegleden. Wanneer u beneden bent, wilt u absoluut nog een keertje! 
 

Waterspeeltuin

Voor de 'kleintjes' staat de waterspeeltuin garant voor urenlang speelplezier. De allerkleinsten hebben een toffe waterspeelplek met glijbaan, waterattracties, waaronder val-emmers en nog veel meer leuks. Neem plaats aan de rand in een heerlijke stoel, zodat u altijd een oogje in het zeil kunt houden. 

Ontdek nu

Toegang & Openingstijden

Het zwembad is alleen toegestaan voor park- en havengasten. Bij de receptie worden er toegangskaartjes aangemaakt voor de duur van uw verblijf. Het zwembad is dagelijks van 09:00 uur tot 21:00 uur geopend.Tussen 18:00 uur en 19:00 uur is het zwembad gesloten. Het zwembad is geopend vanaf 26 maart tot en met het laatste weekend van de (Nederlandse) Herfstvakantie.

Momenteel is ons park gericht op rust en daarmee is ook het zwembad gesloten. Het zwembad gaat op vrijdag 26 maart 2021 weer open.