Waterbeleving

Ontdek de bootverhuur

Ondanks dat u vast en zeker gek bent op uw eigen boot, bieden wij ook diverse watersportmogelijkheden aan. Wanneer u naar het strand van Vakantiepark Eiland van Maurik loopt, treft u de watersportverhuur aan. We bieden hierin verschillende faciliteiten aan:
 

Elektrische sloepen

Het varen met een sloep is een bijzondere en ontspannende belevenis. Onze prachtige ruime sloepen zijn geschikt voor 8 personen.

Per dagdeel te huur:
11.30 - 14.00 uur € 75,- 
14.30 - 17.00 uur € 75,- 

Tijdens dit dagdeel kunt u heerlijk genieten op het water van Eiland van Maurik. Legitimatiebewijs is verplicht. Ook mensen die geen parkbezoekers zijn, kunnen lekker een sloepje huren. De sloepjes worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid. 

 

Kano- en kayakvaren

Ontdek de mooie omgeving vanaf de kano of kayak. U huurt een eenpersoons kano/kayak voor € 10 per half uur en € 15 voor een uur. De perfecte mix tussen actief én relaxt genieten! De kano's en kayaks worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid. 


Waterfietsen

Lekker actief het water op of zomaar een eindje dobberen of zwemmen vanaf de 4-persoons waterfietsen. Verhuur gaat via de Beachclub. Tarief is €7 voor een half uur en €10 voor een uur. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene. De waterfietsen worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid. 

Sup-boarden

Een superleuke nieuwe watersport: Stand Up Paddling. Staand op een surfboard met peddel het water op! Goed voor de armspieren en gezellig en leuk met een hele groep. Tarief is € 7,50 voor een half uur en € 10,00 voor een uur. De Sup-boards worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid.