Waterbeleving

Ontdek de bootverhuur

Ondanks dat u vast en zeker gek bent op uw eigen boot, bieden wij ook diverse watersportmogelijkheden aan. Wanneer u naar het strand van Vakantiepark Eiland van Maurik loopt, treft u de watersportverhuur aan. We bieden hierin verschillende faciliteiten aan:
 

Elektrische sloepen

Het varen met een sloep is een bijzondere en ontspannende belevenis. Onze prachtige ruime sloepen zijn geschikt voor 8 personen. De sloepen worden verhuurd in verschillende dagdelen. Tijdens dit dagdeel kunt u heerlijk genieten op het water van Eiland van Maurik. Legitimatiebewijs is verplicht en er dient ten alle tijden iemand van 21+ aanwezig te zijn. Ook mensen die geen parkbezoekers zijn, kunnen lekker een sloepje huren. De sloepjes worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid. 

 

Kano- en kayakvaren

Ontdek de mooie omgeving vanaf de kano of kayak. U huurt een kano/kayak per half uur. De perfecte mix tussen actief én relaxt genieten! De kano's en kayaks worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid. 


Waterfietsen

Lekker actief het water op of zomaar een eindje dobberen of zwemmen vanaf de 4-persoons waterfietsen. Ook de waterfietsen kunt u per half uur huren. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene. De waterfietsen worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid. 

Sup-boarden

Staand op een surfboard met peddel het water op! Goed voor de armspieren en gezellig en leuk met een hele groep. Ook de supboarden kunt u per half uur huren De supboarden worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid.