Waterbeleving

Ontdek de bootverhuur

Ondanks dat u vast en zeker gek bent op uw eigen boot, bieden wij ook diverse bootverhuurmogelijkheden aan. Wanneer u naar het strand van Vakantiepark Eiland van Maurik loopt, treft u de bootverhuur aan. Er zijn diverse type bootverhuur mogelijk.  
 

Elektrische sloepen

Het varen met een sloep is een bijzondere en ontspannende belevenis. Onze prachtige ruime sloepen zijn geschikt voor 8 personen. U kunt een sloep huren vanaf €50,00 per dagdeel (2 uur).

Per dagdeel te huur:
09.00 - 11.30 uur € 65,- 
12.00 - 14.30 uur € 70,- 
15.00 - 17.30 uur € 70,- 
17.30 - 19.30 uur € 50,- 

Tijdens dit dagdeel kunt u heerlijk genieten op het water van Eiland van Maurik. Legitimatiebewijs is verplicht. Ook mensen die geen parkbezoekers zijn, kunnen lekker een sloepje huren. De sloepjes worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid. 

 

Kanovaren

Ontdek de mooie omgeving vanaf de kano. U huurt een kano voor € 5,50 per half uur en € 8,50 voor een uur. De perfecte mix tussen actief én relaxt genieten!


Waterfietsen

Lekker actief het water op of zomaar een eindje dobberen of zwemmen vanaf de 4-persoons waterfietsen. Verhuur gaat via de Beachclub. Tarief is € 8,50 voor een uur. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene.
 

Sup-boarden

Een superleuke nieuwe watersport: Stand Up Paddling. Staand op een surfboard met peddel het water op! Goed voor de armspieren en gezellig en leuk met een hele groep. 
 

Funboat

De funboat is de ideale zeilboot om kennis te maken met het zeilen. De boot is onverwoestbaar, stabiel, onderhoudsvrij, eenvoudig op te tuigen en nog eenvoudiger te zeilen. Deze ‘mini catamaran’ zorgt voor veel sportiviteit en fun bij zowel jong als oud! Doordat de Funboat een opklaproer heeft, zeilt u zo van en op het strand.