Onze winkel voor al uw boodschappen

Een heerlijke winkel voor uw boodschappen!

Ook op vakantie moeten er boodschappen worden gedaan. Hiervoor hoef je het vakantiepark niet eens af. Centraal op ons park vind je onze SPAR winkel! De supermarkt heeft een volledig assortiment. Dat betekent dat je niks meer hoeft te missen en dat je totaal kan genieten van jouw vakantierust. Ontdek wat onze winkel te bieden heeft op deze pagina.
 

Bakkerij afdeling

Bij de bakkerij vind je elke dag diverse verse broodjes. De bakkerij biedt een groot scala aan verschillende heerlijke broodjes. Niet alleen ontbijt- of lunchbroodjes zoals pistoletjes, kaiser-broodjes en croissants, maar ook lekkernijen zoals appelflappen en frikandelbroodjes. Zo maak je van elk ontbijt en elke lunch in de vakantie een feestje! 

 

 
Alles wat lekker is!

Een vakantiepark vraagt natuurlijk om lekkers. In de supermarkt vindt je alles voor een goede borrel of snackmoment. Snoepjes, koekjes, zoutjes en chips zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment. Ook voor een verkoelend ijsje kun je in de winkel terecht. 

Praktisch, snel en gemakkelijk

Het assortiment bestaat uit ruim 3000 producten. Zo is alles wat je nodig hebt aanwezig en grijp je nooit mis. Naast alle etenswaren bieden we ook alle praktische producten die u nodig kan hebben zoals cosmetica , diervoeding of schoonmaakmiddelen. Kan je iets niet vinden? Ons winkelpersoneel helpt je graag verder en denkt met je mee.  

Koffiecorner

Direct zin om de dag te beginnen met een goede bak koffie? Ook lekkere verse bonenkoffie staat voor je klaar in onze winkel! Gemakkelijk en snel on-the-go mee te nemen. Vergeet ook niet je favoriete tijdschrift of krant mee te nemen!

Voor al uw boodschappen kunt u terecht in onze winkel!
De actuele openingstijden vindt u hier!