Volop animatie in de weekenden en Nederlandse schoolvakanties!

Animatie

Als havengast bent u meer dan welkom om deel te nemen aan het animatieprogramma. Voor alle leeftijden is er een geweldig, sportief en uitdagend activiteitenprogramma. Niet alleen de kleintjes beleven een topvakantie, maar ook de tieners beleven een vakantie om nooit te vergeten! Door het diverse animatieprogramma zijn wij ook voor tieners een geweldig vakantiepark. Iedereen mag altijd mee doen, dus nieuwe vrienden en vriendinnen zijn snel gemaakt!


Barry de Bever

Barry de Bever is de allemans vriend van het Eiland van Maurik. Samen met Barry worden de leukste, gekste en tofste avonturen beleeft. Gedurende het seizoen in de meeste Nederlandse schoolvakanties staat Barry voor iedereen klaar om te knuffelen, op de foto te gaan en natuurlijk om de leukste avonturen mee te beleven!
 

Bent u benieuwd naar onze animatie?

Bent u benieuwd wat voor animatie er allemaal wordt aangeboden? Wat denkt u van theatershows, knutselen in de ochtend, forten bouwen, film kijken, schminken en een gezellig kampvuur? En dan hebben we het nog niet gehad over de bootcampen, voetballen, volleyballen, zwembadspelen, disco's.... of gewoon lekker chillen met je vrienden! En dit is nog maar het begin! 

Bekijk ons animatieprogramma hier!