Centrale ligging midden in Nederland; dit is Jachthaven Eiland van Maurik

Ligging midden in Nederland!

Gelegen in de prachtige Betuwe en midden in Rivierenland vindt u Jachthaven Eiland van Maurik! Door de centrale ligging in Nederland aan de Nederrijn zijn diverse mooie vaarroutes binnen een handomdraai bereikbaar. Stroomopwaarts vindt u binnen afzienbare tijd de plaatsen Rhenen, Wageningen en Arnhem, waarna u bijvoorbeeld de fraaie Gelderse IJssel af kunt zakken naar plaatsen als Doesburg of Zutphen. Stroomafwaarts ligt het mooie vestingstadje Wijk bij Duurstede. U kunt de Lek volgen richting Schoonhoven of via het Amsterdam Rijnkanaal en de Vecht naar Utrecht varen. Ruime ligplaatsen, goede voorzieningen én een uitstekende locatie; alles is aanwezig voor een toptijd! 

Snelvaren is toegestaan in dit gebied, dus ook met uw speedboot bent u aan het goede adres in onze jachthaven. Vergunningen hiervoor kunt u regelen bij de receptie van het vakantiepark. 

Prachtige vaarroutes

Via onderstaande knop kunt u een overzicht inzien van de omgeving inclusief de diverse vaarroutes. Laat de voorpret maar alvast beginnen en kies gemakkelijk de leukste vaarroute uit! 

Vaarroute