Lekker eten en drinken!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Voor iedereen is er wat wils. Zo hebben wij Meat and Great Avontura, de Beachclub en het vernieuwde Pannenkoekenhuis.  
 


'Snackplaza Avontura'

Vanuit ons zwembad 'hopt' u snel even 'Snackplaza Avontura in. In onze Snackplaza kunt u kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of spareribs. Maar ook een Italiaanse pizza wordt er geserveerd. Voor de kleintjes bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 

 

Beachclub

Een super gezellige beachclub waar u lekker buiten aan het water kunt loungen! Geniet en relax vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand... Dat is pas écht vakantie! Op het sfeervolle terras serveren we je de lekkerste fingerfoods, overheerlijke koffie en vers Italiaans ijs. Heb jij hier ook al zo'n zin in net als wij?

Pannenkoekenhuis de Waterspiegel

Het pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel' heeft op 1 december 2018 haar deuren geopend! Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunchgerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveren wij er verschillende seizoen gerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.pannenkoekenhuizen.com/de-waterspiegel/

Openingstijden
Iedere dag geopend van 11:00uur - 20:30uur.


Speciale openingsactie!

Als speciale openingsactie krijgt u tot en met 30 april 2019 25% korting op de rekening! Klik op onderstaande button voor de voorwaarden, print deze flyer uit en neem 'm mee naar ons Pannenkoekenhuis! 

Flyer actie Pannenkoekenhuis

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.