Animatie

Als Havengast bent u meer dan welkom om deel te nemen aan het animatieprogramma. Tijdens de vakantie is het natuurlijk belangrijk dat er een activiteiten programma is voor de kinderen! Voor alle leeftijden is er een geweldig, sportief en uitdagend activiteitenprogramma. Niet alleen de kleintjes beleven een topvakantie, maar ook de tieners beleven een vakantie om nooit te vergeten! Door het diverse animatieprogramma zijn wij ook voor tieners een geweldig vakantiepark. Iedereen mag altijd mee doen, dus nieuwe vrienden en vriendinnen zijn snel gemaakt!


Barry de Bever

Barry de Bever is de allemans vriend van het Eiland van Maurik. Samen met Barry worden de leukste, gekste en tofste avonturen beleeft. 
 

Bent u benieuwd naar onze animatie?

Bent u benieuwd naar wat voor animatie er allemaal wordt aangeboden? Wat denkt u van theatershows, knutselen in de ochtend, forten bouwen, film kijken, schminken en een gezellig kampvuur? En dan hebben we het over het bankvaren klimmen op de klimwand, bootcampen, voetballen, volleyballen, zwembadspellen, disco's.... of gewoon lekker chillen met je vrienden nog nieteens gehad.... En dit is nog maar het begin! Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor diverse updates.