Openingstijden Jachthaven Eiland van Maurik

Openingstijden receptie

De receptie is het gehele jaar geopend. Enkel op eerste kerstdag, tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is de receptie gesloten. In het laagseizoen 1 november - 1 april is de receptie dagelijks geopend van 09:00 uur tot 16:00 uur. In het hoogseizoen is de receptie tenminste tot 18:00 uur geopend. Gedurende de schoolvakanties is de receptie tot 20:00 uur geopend. Bekijk hier onze actuele openingstijden.
 

Openingstijden Havenkantoor

Het Havenkantoor is niet standaard geopend. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de receptie van het vakantiepark. Bel hiervoor naar telefoonnummer 0344 - 691502. Een e-mail kunt u ten alle tijden naar haven@eilandvanmaurik.nl toesturen.

Als u wilt tanken belt u dan via de intercom bij het havenkantoor naar de receptie van het vakantiepark. Wij zullen dan zo snel mogelijk een medewerker uw kant uit sturen.

Wilt u als passant bij ons overnachten? Legt u dan gerust aan bij de meldsteiger en indien er niemand aanwezig is in het havenkantoor komt u dan naar de receptie van ons vakantiepark. Wij zullen dan een geschikte ligplaats voor u inboeken