Onze winkel voor al uw boodschappen

Een heerlijke winkel voor uw boodschappen!

Ook op vakantie moeten er boodschappen worden gedaan. Hoe fijn is het dan dat u bij onze winkel op het park de lekkerste boodschappen kunt halen? Ontdek een deel van ons assortiment hier op deze pagina. 
 

Bakkerij afdeling

Onze winkel heeft de beschikking over een eigen bakkerij waarin diverse broodjes warm voor u worden gebakken. Behalve pistoletjes, kaiserbroodjes en croissants (en meer) worden er ook lekkernijen zoals appelflappen en frikandelbroodjes voor u gebakken. 
 

Kruidenierswaren

Het assortiment bestaat uit verschillende producten, zodat u uw voorraad altijd kunt aanvullen. Ook voor een lekkere snack of een verkoelend ijsje kunt u in de winkel terrecht. En wat denkt u van de barbecueproducten die uitgebreid aanwezig zijn?
 

Dagverse producten

Iedere dag zullen de dagverse zuivelproducten worden aangevuld zodat u altijd de dag kunt starten met de meest verse producten! Denk hier bijvoorbeeld aan broodbeleg, zuivelproducten en toetjes. Een versgeperste sinaasappelsap mag natuurlijk niet ontbreken! Ook vlees(waren), groente en fruit worden dagdagelijks aangevuld. 
 

Verse koffie

Direct zin om de dag te beginnen met een goede bak koffie? Ook de koffie staat voor u klaar in onze winkel! Gemakkelijk en snel on-the-go mee te nemen. Vergeet ook niet uw favoriete krant mee te nemen!

Voor al uw boodschappen kunt u terecht in onze winkel! 


Openingstijden

Vanaf vrijdag 26 maart 2021 is onze winkel weer geopend!