Ontdek onze scherpe haventarieven

Onze scherpe haventarieven

Of u nu een kleine of grote boot heeft, de tarieven op Jachthaven Eiland van Maurik zijn voor elke lengte scherp geprijsd! Wij kennen seizoen- en jaarplaatsen, waarbij u betaalt per strekkende meter. Wel zo eerlijk! Bij een jaarligplaats betekent dit ook dat uw boot in de winterperiode in het water mag liggen. U hoeft hiervoor niets extra's te betalen. Vanzelfsprekend bieden wij in de wintermaanden (vorstvrije) winterstalling aan. Bekijk hier de winterstallingstarieven.

Bekijk de haventarieven door op onderstaande button te klikken.

Haventarieven 2022
 

Vraag gemakkelijk uw ligplaats aan!

Via onderstaande knop kunt u eenvoudig uw ligplaats aanvragen. Onze medewerkers zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Ligplaats aanvragen

Heeft u vragen? 

Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen naar haven@eilandvanmaurik.nl of vul het contactformulier in. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. 

Contactformulier


Vrij toegang tot de faciliteiten van het vakantiepark! 

Behalve dat u gebruik kunt maken van de voorzieningen op Jachthaven Eiland van Maurik, kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op het nabijgelegen Vakantiepark Eiland van Maurik! Trek bijvoorbeeld baantjes in het (overdekte) zwembad, ga aan de slag met één van de vele watersporten, eindeloos veel speelplezier in de 2500m2 grootte binnen- en buitenspeeltuin of relax bij één van onze horecagelegenheden. Alleen wanneer u een passant bent, betaalt u € 5,- toegang per persoon per dag. Vaste ligplaatshouders mogen kosteloos gebruik maken van het zwembad. Zwembadkaartjes kunt u op de receptie van Vakantiepark Eiland van Maurik halen.