Professionele winterstalling

Winterstalling Jachthaven Eiland van Maurik

Na een mooi vaarseizoen kondigt de winterperiode zich zo rond oktober weer aan. Hoogstwaarschijnlijk zal u op zoek gaan naar een plek waar u uw kostbare bezit in de winter veilig kunt stallen. Wij begrijpen dat vertrouwen, vakmanschap en een centrale ligging midden in het land belangrijk zijn voor de stalling van uw jacht, sloep, speed- of zeilboot. Dit maakt Jachthaven Eiland van Maurik uw betrouwbare haven voor in de winter. Daarnaast bent u door de zeer centrale ligging binnen een handomdraai bij uw vaartuig. 
 

Voor schepen tot 30 ton

Wij hebben een vast team dat al jaren met behulp van een hydraulische botentrailer van Roodberg de boten vakkundig uit het water haalt. Ook worden ze schoon gespoten op de daarvoor speciaal aangelegde wasplaats. In de loods worden de boten geplaatst op professionele bokken, zodat ze stevig en veilig binnen staan. Ook buiten stallen behoort tot de mogelijkheden. In dit geval plaatsen we uw boot buiten op de kant op onze professionele bokken. 
 

Te water lating

Het te water laten gebeurt vermoedelijk vanaf 23 maart 2020. Zonder bericht van de scheepseigenaar gaat het schip na 23 maart 2020 het water in. Indien uw boot niet gereed is en deze in de weg staat worden er verplaatsingskosten in rekening gebracht. Indien uw boot niet gereed is en deze in de weg staat worden er verplaatsingskosten in rekening gebracht. Vanaf medio oktober worden de boten versleept naar de winterberging.
 

Werkzaamheden & onderhoud

Jachthaven Eiland van Maurik voert zelf geen onderhoudswerkzaamheden aan schepen uit. Uiteraard dient u ons wel op de hoogte te houden over eventuele werkzaamheden en de voortgang hiervan. U kunt dit per e-mail (haven@eilandvanmaurik.nl) aan ons doorgeven. Denkt u ook aan het volgende: buitenboordkranen dicht, landvasten en fenders aan boord en gasflessen eruit te halen? Stallen, hellingen, hijsen en transport is altijd geheel voor uw eigen risico.

Tarieven en mogelijkheden

Jachthaven Eiland van Maurik heeft diverse mogelijkheden om uw boot te stallen. Uw boot staat binnen vorstvrij. De mogelijkheden die we aanbieden zijn als volgt: 

  • In de hal binnen, afgedekt en vorstvrij
  • Op de wal buiten, onafgedekt
  • In de hal op eigen trailer, afgedekt en vorstvrij
  • Op de wal op eigen trailer 
  • In het water

Als bestaande ligplaatshouder kunt u gebruik maken van een lager tarief. Bekijk via onderstaande knop alle tarieven en mogelijkheden.

Tarieven en mogelijkheden winterstalling


Contact en aanvraag winterstalling

U bent van harte welkom bij onze goede en solide winterstalling. Vanzelfsprekend kunt u, in overleg, tussendoor komen kijken naar uw boot en ook het verrichten van kleine klussen is geen enkel probleem. Onze winterstalling is niet alleen beschikbaar voor onze ligplaatshouders, maar ook indien u uw boot aan huis of op een andere plaats heeft liggen.

U kunt eenvoudig een winterstalling aanvragen via het formulier 'aanvraag winterstalling'. Op al winterbergingreserveringen is het regelement winterberging van toepassing. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina. Onze medewerkers zijn direct telefonisch bereikbaar op +31 (0)344 - 691 502 of per mail op haven@eilandvanmaurik.nl

Aanvraag winterstalling