Welkom op Jachthaven Eiland van Maurik!

Wij heten u van harte welkom op onze Jachthaven! Gelegen midden in Nederland, in het hart van de Betuwe bevindt zich onze Jachthaven. Behalve onze Jachthaven met mooie faciliteiten, bieden wij u ook de faciliteiten van ons Vakantiepark Eiland van Maurik aan. Laat u verrassen door de diverse mooie voorzieningen. Alle ingrediënten zijn in huis om uw verblijf perfect te laten zijn! 
 

Uniek in Nederland

Jachthaven Eiland van Maurik is door de prachtige omgeving uniek in haar soort. Door de centrale ligging kunt u via diverse vaarroutes de prachtige binnenwateren ontdekken. Vaar gemakkelijk naar Arnhem, Utrecht of naar 's-Hertogenbosch. Aan land kunt u uw hart ophalen in de natuurlijke omgeving vol fruit, water en historie. Ook de Utrechtse Heuvelrug kunt u vanaf uw boot aanschouwen. Liever even naar een stadje? Bezoek dan een van de vestigingsstadjes in de buurt, zoals Wijk bij Duurstede. Een verblijf in de haven van Eiland van Maurik is altijd een succes!

Vrij toegang tot de faciliteiten van het vakantiepark! 

Behalve dat u gebruik kunt maken van de voorzieningen op Jachthaven Eiland van Maurik, kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op het naastgelegen Vakantiepark Eiland van Maurik! Zeker tijdens het seizoen (1 april - 1 november) zijn de faciliteiten erg uitgebreid. Trek bijvoorbeeld baantjes in het (overdekte) zwembad, ga aan de slag met één van de vele watersporten, eindeloos veel speelplezier in de indoor speelhal en buitenspeeltuinen. Relax bij één van onze horecagelegenheden. Alleen als u passant bent, betaalt u € 5,- toegang per persoon per dag voor het (overdekte) zwembad. Zwembadkaartjes kunt u op de receptie van Vakantiepark Eiland van Maurik halen. 
 
Op Jachthaven Eiland van Maurik kunt u profiteren van zeer scherpe tarieven. Wij kennen seizoen- en jaarplaatsen, waarbij u betaalt per strekkende meter. Wel zo eerlijk! Bekijk de haventarieven door op onderstaande button te klikken.

Haventarieven 2020