Welkom op Jachthaven Eiland van Maurik!

Wij heten u van harte welkom op onze Jachthaven! Gelegen midden in Nederland, in het hart van de Betuwe bevindt zich onze Jachthaven. Behalve onze Jachthaven met mooie faciliteiten, bieden wij u ook de faciliteiten van ons Vakantiepark Eiland van Maurik aan. Laat u verrassen door de diverse mooie voorzieningen. Alle ingrediënten zijn in huis om uw verblijf perfect te laten zijn! 
 

De perfecte uitvalsbasis

Omring je door water, natuur, strand en prachtige vaarroutes. Jachthaven Eiland van Maurik heeft een schitterende ligging, middenin de Betuwe! Diverse mooie vaarroutes zijn binnen een handomdraai bereikt. Wij hebben diverse mooie vaarroutes voor u samengesteld, zodat u zich helemaal nooit hoeft te vervelen! 

Vrij toegang tot de faciliteiten van het vakantiepark! 

Behalve dat u gebruik kunt maken van de voorzieningen op Jachthaven Eiland van Maurik, kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op het nabijgelegen Vakantiepark Eiland van Maurik! Zeker tijdens het seizoen (1 april - 1 november) zijn de faciliteiten erg uitgebreid. Trek bijvoorbeeld baantjes in het (overdekte) zwembad, ga aan de slag met één van de vele watersporten, eindeloos veel speelplezier in de 2500m2 grootte binnen- en buitenspeeltuin of relax bij één van onze horecagelegenheden. Alleen wanneer u een passant bent, betaalt u € 5,- toegang per persoon per dag. Zwembadkaartjes kunt u op de receptie van Vakantiepark Eiland van Maurik halen. 
 
Op Jachthaven Eiland van Maurik kunt u profiteren van zeer scherpe tarieven. Wij kennen seizoens- en jaarplaatsen, waarbij u betaalt per strekkende meter. Wel zo eerlijk! Bekijk de haventarieven door op onderstaande button te klikken.

Haventarieven 2019