Voor iedereen fun!

Als havengast bent u van harte welkom om heerlijk te zwemmen in ons (overdekte) zwembad. In 2017 hebben we het zwembad geopend en we zijn er erg trots op! Van jong tot oud: iedereen kan zich uren vermaken in ons zwembad! Door de overzichtelijkheid van ons zwembad kunt u zelf ook echt genieten in het zwembad en ten alle tijden een oogje in het zeil houden. Wel zo relaxed! 
 


Dubbele waterglijbaan

Naast een bad van 10 bij 15 meter is er ook een dubbele waterglijbaan gerealiseerd. Twee supergave glijbanen waar heerlijk vanaf kan worden gegleden. Wanneer u beneden bent, wilt u geheid nog een keertje! 
 


Waterspeeltuin

Voor de 'kleintjes' staat de waterspeeltuin garant voor urenlang speelplezier. De allerkleinsten hebben een toffe waterspeelplek met glijbaan, spuittoestellen, val-emmers en nog veel meer leuks. Neem plaats aan de rand in een heerlijke stoel en houd een oogje in het zeil. 

Uniek: Open Sky Dak!

Heel bijzonder en uniek is de dakconstructie: het zogenaamde 'open sky' dak, kan bij mooi weer volledig worden open geschoven, net zoals de wanden.  Zo is er een binnen- én buitenzwembad in één gerealiseerd. 
 


Toegang & Openingstijden

Het zwembad is alleen toegestaan voor park- en havengasten. Bij de receptie worden er toegangskaartjes aangemaakt voor de duur van uw verblijf. Het zwembad vanaf 29 maart 2019 geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur. Tussen 18:00 uur en 19:00 uur is het zwembad gesloten. Op vrijdag is het zwembad tussen 17:00uur en 19:15 gesloten. Op zaterdag is het zwembad vanaf 10:15 geopend. Het zwembad sluit haar deuren op 28 oktober 2019.