Informatie over het Coronavirus

​Laatste update 13-11-2020 10:00

Algemene Situatie

Jachthaven Eiland van Maurik houdt de ontwikkeling omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We houden nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid. Op deze pagina zullen we de informatie en ons concrete stappenplan blijven actualiseren. Ook de beleidsmatige veranderingen zullen we hier plaatsen. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen.
   

Is Jachthaven Eiland van Maurik nog toegankelijk?

Ja, Jachthaven Eiland van Maurik is toegankelijk. Let hierbij wel op dat u zich aan de maatregelen van het RIVM houdt. Ook dient u de sociale contacten te minimaliseren en zoveel mogelijk op uw eigen vaartuig te blijven. We proberen het aantal gasten op onze receptie zo klein mogelijk te houden en hebben hier maatregelen voor getroffen. We verzoeken u vriendelijk ons te bellen in plaats van langs te komen.
 

Welke maatregelen neemt Jachthaven Eiland van Maurik om verspreiding te voorkomen?

Wij volgen ten eerste het landelijke beleid en houden ons personeel thuis wanneer ze (lichte) verkoudheidsklachten of erger krijgen. Ook zorgen wij ervoor dat de sociale contacten met anderen en bij onze receptie tot een minimum worden beperkt en de (hand)hygiëne wordt gewaarborgd. Wel zijn onze faciliteiten weer geopend.
 

Welke maatregelen hanteert Jachthaven Eiland van Maurik omtrent de sanitairgebouwen?

Ons sanitairgebouw is weer geopend. Houd u te allen tijde aan de 1,5 meter afstandsnorm. 
     
Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus
 
Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.